• Protest tegen stierenrennen Pamplona in Amsterdam

    Op zaterdag 7 juli starten alweer de beruchte stierenrennen van Pamplona in Spanje. Het Comité Anti Stierenvechten (CAS International) hield een stilte-actie tegen de stierenrennen van Pamplona op de Dam in Amsterdam, op vrijdag 6 juli. Schrijfster Yvonne Kroonenberg deed mee aan de actie.

Walk4Dogs

Walk4Dogs


Wandelen voor de noodlijdende honden

Bas, Noud en Guido willen geld inzamelen voor de noodlijdende honden in de Oekraïne.

Op 16 december 2011 gaan zij van Plombières naar Houffalize lopen, een loodzware tocht van maarliefst 110 km door de Belgische Ardennen. De tocht wordt ook wel de wandeling van de herinnering aan het lijden genoemd. Deze naam past
bij het doel waarvoor ze lopen "lijden voor de noodlijdende honden in de Oekraïne"
Wij zoeken sponsoren.

U kunt Bas, Noud en/of Guido voor een bedrag per Km sponsoren of voor een vast bedrag voor de gelopen wandeling.
Uw naam of bedrijfslogo wordt als dank op www.walk4dogs.nl vermeld. Donaties kunt u overmaken naar Stichting Duurzaam Verder o.v.v. Walk4Dogs en uw naam. Triodos bank: 21.24.99.920.

Waarom de Oekraïne?
Op dit moment worden zwerfhonden massaal gedood in de Oekraïne onder andere vanwege het EK voetbal 2012. De honden worden op een vreselijke wijze gedood. Ze worden vergast, opgehangen, doodgeknuppeld, vergiftigd of levend verbrand
in rijdende crematoria. We kunnen onze ogen hiervoor sluiten, het is tenslotte een ‘ver van ons bed show', maar iedere dierenliefhebber wil toch een steentje bijdragen door te sponsoren om het lot van deze honden te keren? Op www.walk4dogs.nl kunt u petities tekenen tegen deze barbaarse praktijken in de Oekraïne.

De opbrengst van deze Walk4Dogs is bestemd voor Hundehilfe Ukraine (www.hundehilfe-ukraine.de).

Uta, onze mascotte, zij is gered maar er zijn er nog vele die zware mishandelingen hebben ondergaan en zonder uw hulp zullen er nog vele volgen.