• Protest tegen stierenrennen Pamplona in Amsterdam

    Op zaterdag 7 juli starten alweer de beruchte stierenrennen van Pamplona in Spanje. Het Comité Anti Stierenvechten (CAS International) hield een stilte-actie tegen de stierenrennen van Pamplona op de Dam in Amsterdam, op vrijdag 6 juli. Schrijfster Yvonne Kroonenberg deed mee aan de actie.

  • Voorjaarsconferentie Circulaire Economie ‘CE-Spring’

    NEN organiseert op 9 april 2020 bij DUWO in Delft de voorjaarsconferentie CE-Spring over circulaire economie. Hier komen verschillende sectoren bij elkaar om kennis en ervaringen te delen en om te bespreken waar afspraken nodig zijn om de transitie te versnellen.

Nieuw jaar en wij gaan hopen op een beter jaar!

Keer op keer probeer ik de site bij te houden en te bewerken. Het is me nu gelukt om in ieder geval het overlijden van een paar honden te vermelden. Afgelopen jaar was dan ook een verschrikkelijk jaar.

Ana en Noah zijn beide overleden. Natuurlijk is het logisch dat met zoveel honden en dan ook nog zoveel oude honden waarbij de gezondheid het nodige te wensen overlaat, geen jaren meer leven.
Maar keer op keer doet het verschrikkelijk veel pijn.

Gezien de kosten voor deze speciale honden megahoog oplopen gaan we nu in het nieuwe jaar een stichting opzetten en hopen op meerdere donateurs. Wij willen er wel iets voor terug doen en voor iedere 20 donateurs word er een verloting gedaan voor een weekendje bij ons in de Bed & Breakfast of in een chaletje voor twee nachten.

www.domaineduchien.be

www.chaletspirit.be

www.chaletfaith.be

Ook hebben we op iedere 20 donateurs een troostprijs onze super lotion die werkzaam is tegen teken, vlooien en alles wat we niet op onze honden willen hebben.

Onze fb pagina word supersnel bijgewerkt en is dan ook te volgen door te klikken op de fb link.

Iedere nieuwe donateur krijgt tevens van ons het komende jaar 5 euro korting op een 500 ml fles tekenlotion of 5 euro korting op een verblijf bij ons.

Wil je donateur worden stuur ons even een mailtje Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

https://www.facebook.com/Maison-du-Chien-Li-Kyriakou-142716672573189/?fref=ts