• Protest tegen stierenrennen Pamplona in Amsterdam

    Op zaterdag 7 juli starten alweer de beruchte stierenrennen van Pamplona in Spanje. Het Comité Anti Stierenvechten (CAS International) hield een stilte-actie tegen de stierenrennen van Pamplona op de Dam in Amsterdam, op vrijdag 6 juli. Schrijfster Yvonne Kroonenberg deed mee aan de actie.

April

In het nieuwe jaar is er altijd veel te doen buiten klussen in en om het huis hebben de honden natuurlijk ook veel zorgen nodig. En dat niet alleen wij zijn hard aan het werk aan onze nieuwe site waar jullie uitsluitend en alleen natuurlijke producten op kunnen vinden ter bevordering van de gezondheid van de honden.

Producten die uiteraard door onze honden zijn goed bevonden. Wij zijn dan ook beretrots op onze nieuwe antitekenproducten, effectief, verzorgend voor mens en dier, uiteraard zonder chemicaliën of andere stoffen die schadelijk zijn voor honden en paarden.

Ze staan wel al op onze fb pagina maar ja die is ook veel sneller gemaakt en ik moet eerlijk bekennen dat ik hartstikke blond ben als het op het maken van sites aankomt en het schrijven van teksten waar ik een gruwelijke hekel aan heb.