• Protest tegen stierenrennen Pamplona in Amsterdam

    Op zaterdag 7 juli starten alweer de beruchte stierenrennen van Pamplona in Spanje. Het Comité Anti Stierenvechten (CAS International) hield een stilte-actie tegen de stierenrennen van Pamplona op de Dam in Amsterdam, op vrijdag 6 juli. Schrijfster Yvonne Kroonenberg deed mee aan de actie.

  • Voorjaarsconferentie Circulaire Economie ‘CE-Spring’

    NEN organiseert op 9 april 2020 bij DUWO in Delft de voorjaarsconferentie CE-Spring over circulaire economie. Hier komen verschillende sectoren bij elkaar om kennis en ervaringen te delen en om te bespreken waar afspraken nodig zijn om de transitie te versnellen.

Bella

Bella een 55 kilo zwaar Grieks hondenmeisje.


Bella het Griekse hondenmeisje is enkele weken geleden naar België toe gekomen en
verblijft momenteel in de opvang bij Wendy en Bart samen met hun andere 5 honden.
Bella is een schattig maar veel te zwaar hondenmeisje die in de roedel binnen enkele
weken de leiding heeft overgenomen. Zij was een echte straathond maar heeft inmiddels geleerd om binnen te leven en wil niet anders meer. Voor haar zoeken we het allerliefste mens of mensen die haar de rest van haar leven geeft wat ze al die jaren tekort is gekomen. Haar grootste hobby is wandelen en dat doet ze keurig aan de riem. Ook knuffelen is één van haar favoriete bezigheden en laten we eten niet vergeten. Uiteraard staat Bella op dieet want ze is nog een kilo of 15 te zwaar.

Bella kan goed met andere honden overweg wanneer zij haar haar als ranghoogste accepteren en niet al te druk zijn. Zij heeft jaren met Duke geleefd die helaas nog in Griekenland verblijft. Onder het kopje "viervoeter zoekt tweevoeter" kunt u het hele verhaal lezen.

Wanneer u verliefd op dit hondenmeisje en haar een warme mand en bank wil geven kunt u met mij contact opnemen.