• Protest tegen stierenrennen Pamplona in Amsterdam

    Op zaterdag 7 juli starten alweer de beruchte stierenrennen van Pamplona in Spanje. Het Comité Anti Stierenvechten (CAS International) hield een stilte-actie tegen de stierenrennen van Pamplona op de Dam in Amsterdam, op vrijdag 6 juli. Schrijfster Yvonne Kroonenberg deed mee aan de actie.

UEFA United Event For Animal Abuse

UEFA United Event For Animal Abuse
 
UEFA staat voor Union of European Football Associations maar inmiddels weten we dat UEFA eigenlijk staat voor United Event For Animal ABUSE! Zonder blikken of blozen heeft president Michel Platini 9000 euro aan de Oekraïnse staat gegeven om de zwerfhonden te ruimen. Alleen het woord ruimen daar moet een mens toch al kotsmisselijk van worden. De ING sponsort met veel liefde dit United Event For Animal Abuse. Beide partijen houden zich geheel afzijdig wanneer ze met dit vreselijke hondenleed geconfronteerd worden.


Het enige wat voor deze partijen telt zijn de vele miljoenen euro’s die dit voetbal evenement weer gaat opleveren. De dollar tekens in hun ogen is hun excuus blind te zijn voor deze verschrikkelijke Holocaust.

De corruptie in de Oekraine viert hoogtij. De gemeenten ontvangen immens grote bedragen om de honden te steriliseren. Maar in plaats daarvan worden de honden op de goedkoopste en meest vreselijke manier gedood. Alle gelden verdwijnen in de zakken van ambtenaren en deze doen alle moeite om dit systeem in stand te houden.

Uta is er nog goed vanaf gekomen, hadden ze haar gelijk gevangen dan was ze in de oven geïndigd zoals deze hond die hier levend verbrand word. 

Wij vragen dan ook aan alle voetbal fans om dit voetbal evenement te boycotten en zich niet aan te sluiten bij het United Event For Animal ABUSE.