• Protest tegen stierenrennen Pamplona in Amsterdam

    Op zaterdag 7 juli starten alweer de beruchte stierenrennen van Pamplona in Spanje. Het Comité Anti Stierenvechten (CAS International) hield een stilte-actie tegen de stierenrennen van Pamplona op de Dam in Amsterdam, op vrijdag 6 juli. Schrijfster Yvonne Kroonenberg deed mee aan de actie.

Viervoeter zoekt tweevoeter

Alle honden zijn inmiddels geadopteerd.

 

 

 

Frieda verteld

Frieda verteld

Ik ben Frieda en geboren in de Oekraïne. Misschien is het land voor u onbekend maar ik kan u vertellen dit land is voor ons honden geen paradijs.

Lees meer...

 

Blanca omgedoopt tot Emma

Blanca is momenteel in de opvang. De oprichtster Chrissie van de stichting http://www.romaniaanimalaid.co.uk/ dacht heel zorgvuldig het juiste opvang gezin gevonden te hebben.Helaas moet Blanca met spoed weg door familie omstandig heden. Blanca is één nacht hier geweest en was en is net als nu in het opvang gezin een super lieve hond voor mens en dier. Zeer sociaal, speels en alles wat men van een hond wil vind men terug in Blanca. Alleen is Blanca gehandicapt en heeft daardoor speciale zorg nodig. Inmiddels heeft zij wel een fantastische rolstoel waar ze met veel plezier nog steeds lange wandelingen in kan maken. Nu alleen nog een een mens met een groot hart die met haar mee wil wandelen.

Veel mensen schrikt het af een hond die niet zelf kan lopen maar daar hulp bij nodig heeft. Beste mensen ik heb twee zwaar gehandicapte honden David en Jozef beide crossen uren in de wagen rond en kunnen zonder wagen in huis prima vooruit. Tevens zijn zij incontinent maar ook dat geeft binnen geen enkel probleem omdat zij een luier dragen, die met wat oefening net zo snel aan en uit gaat als een riem dit geld trouwens ook voor de rolstoel ook daar zijn ze in now time ingezet en uitgehaald.

Op dit filmpje kunt u zien hoe lief Blanca is, zij verdiend na al het leed wat haar is aangedaan echt het allerbeste.

http://youtu.be/ULBoLosjr9w

Blanca is hier nu sinds 3 jaar helaas is er nooit een geschikte adoptant voor haar gekomen en geloof me al die mensen die bang zijn om een verlamde hond te adopteren zullen spijt hebben wanneer zij Blanca nu omgedoopt tot Emma ontmoeten:-).

 

Blanca omgedoopt tot Emma

Mensen gezocht met een groot hart.

Lees meer...

 

Een hond adopteren

Waarom adopteert men een hond in plaats van een hond via een fokker kopen.

Er zijn vele redenen maar één ervan is dat je vanuit het diepste van je hart van honden houd en er zoveel mogelijk wil redden.


 

Duke en Bella

Dit is Duke.

Lees meer...

 

Elsa


Elsa

Helaas is Elsa overleden. Zij is één van vele honden die nooit een warm
hart of huis heeft mogen ervaren.

Een jaar geleden leefde Elsa bij een druk bus station waar een oude vrouw
kranten verkocht. Deze vrouw verzorgde verschillende zwerfhonden en
deelde haar eten met hen.

Lees meer...

 

Bella

Bella,

Bella heeft inmiddels haar gouden mand gevonden.

 

Lees meer...

 
Meer artikelen...