• Protest tegen stierenrennen Pamplona in Amsterdam

    Op zaterdag 7 juli starten alweer de beruchte stierenrennen van Pamplona in Spanje. Het Comité Anti Stierenvechten (CAS International) hield een stilte-actie tegen de stierenrennen van Pamplona op de Dam in Amsterdam, op vrijdag 6 juli. Schrijfster Yvonne Kroonenberg deed mee aan de actie.

Voor de gehandicapte honden

Zwerfhonden

In vele landen worden zij gezien als ongedierte en worden dan ook vaak op vreselijke wijze mishandeld en gedood. Gelukkig zijn er de nodige hondenliefhebbers die zich voor deze honden inzetten. Vaak hebben deze honden zulke vreselijke mishandelingen ondergaan dat er veel medische hulp nodig is. Helaas zijn er maar weinig artsen die hun kennis ook voor het goede doel gebruiken en dus gewoon betaald moeten krijgen. Er is dus veel geld nodig. Wij zijn dan ook erg blij met de hulp van Tobias Baanders en zijn vrouwCarmen van de dierenstichting.

Enige weken geleden heeft u in het dagboek kunnen lezen over Tobias Baanders. Tobias Baanders heeft werkelijk een prachtig kunstwerk gemaakt ten bate van de zwerfhonden.Deze pentekening is sinds een week bij ons te koop.

De tekeningen zijn gemaakt in een gelimiteerde oplage van 100 stuks (100/100). De reproducties zijn te koop voor 37,50 euro per stuk. Als u geïnteresseerd bent in het origineel (nummer 0/100) dan kunt u deze in overleg met Li en Noud aanschaffen voor 375, - euro wat onder normale omstandigheden de vaste galerieprijs is.
De gehele opbrengst van de tekeningen komt ten goede van de zwerfhonden Oekraïne, om zwerfhonden een kans te geven op een beter leven.

Wij zullen met regelmaat op onze website vermelden hoeveel tekeningen er verkocht zijn. Natuurlijk kunt u ook een tekening bestellen via internet. Na ontvangst van de betaling zullen wij u de tekening toezenden.

Dat de tekening zeer bijzonder is bleek na de eerste dag. Het origineel heeft nog geen dag gehangen voor het verkocht werd. Evenals inmiddels 2 reproducties. De opbrengst € 450,00 is direct overgemaakt naar een Duitse stichting die zich inzet voor de honden in de Oekraïne. Ook de opbrengst van de overige reproducties zal gebruikt worden om de medische kosten van de opgevangen straathonden in de Oekraïne te voldoen.

http://www.hundehilfe-ukraine.de/?p=10341